Fängsel av olika typer för lätt kinkiga sexstunder!

Ett stort antal olika modeller finns för handbojor i svenska erotikbutiker. Allt från mjuka till hårda handbojor, från endast metall till färgglada alternativ men även rep och tejp.

Mest populära och synliga

När det kommer till handbojor och olika handfängsel så brukar det alltid i filmer, program och i media dyka upp ganska så vanliga, släta, silvriga handbojor – lite av den typen som polisen använder.

I nästa steg ser man liknande handbojor som har lite härlig fluff av något slag i fina färger, så att alla skall kunna få det man gillar i färg!

Dessa handbojor är ganska klassiska, men samtidigt hårda, obekväma och dessutom kan de vara lite svåra eller jobbiga att stänga och öppna.

Röda handbojor med fluff

De bekväma och kanske mer klassiska idag

Idag har mer bekväma alternativ kommit upp när det kommer till handbojor och handfängsel. De flesta idag tycker om mjuka alternativ, oftast tillverkade av konstläder, svart med olika metalldetaljer. Dessa är oftast mjuka, lätta att sätta på och spänna, samt passar de flesta, då de kan anpassas som et vanligt byxbälte. Oftast på insidan har man samma mjuka konstläder med en mjukare fyllning. I andra fall finns det kanske lite svart fuskpäls.

Många alternativ finns också i rent läder eller konstläder utan mjukare insida, dvs. ingen fuskpäls och ingen stoppning. Dessa ligger oftast fint runt handleden, men är också stilrena och snygga. Oftast passar de som inte tänker dra i de, inte försöker komma loss, men har de för synes skulle, för upphetsningen.

Mjuka handbojor av konstläder

Mjukt material – neopren

Detta material är av nylon. Neopren ger oftast mjuka och bekvämt handfängsel som sitter bra och kan oftast spännas på ganska bra på handleden, fotleden eller på andra ställen. Oftast prisvärda alternativ som sitter väldigt bra och är bekväma.

Handfängsel av neopren, mjukt och bekvämt

Olika alternativ till handbojor

Mjuk positionskudde med handbojor

De klassiska handbojorna i olika utföranden kan ibland ersättas med härliga alternativ som positionskuddar med handbojor, olika andra fängselfästen för t.ex. säng, lår eller kombinerade fängsel som förenar handbojor med t.ex. handfängsel.

Oftast är dessa väldigt fantasifulla och verkligen annorlunda, samt förenar två eller fler produkter i en enda.

Rep eller tejp

Ett annat alternativ är härliga rep i olika färg som finns tillgängliga som kan användas som just fängsel på många olika sätt och ändras snabbt från dag till dag. Repen finns oftast i olika färger och 5 eller 10 meter långa.

Tejp finns också, dessa modeller i erotikbutikerna fastar oftast endast i sig själv och är tunn och lätt att ta av i slitet av leken. Dessa är relativt billiga, men kan också användas endast en gång.